Tájékoztatjuk az "EU legislation on cookies" törvény értelmében, hogy az oldal kizárólag a működéséhez cookie-kat használhat, amely semmi személyes információt nem továbbít! 

Kecskeméti Fotókör

A képen azt is nézd, amit nem látsz!

Borsos Szilárd

Borsos Szilárd néven láttam napvilágot 1986-ban Kecskeméten egy szerető család kötelékében. Égetni való rossz gyerek voltam.

2012 óta ismerkedek a fotózás csodálatos világával, illetve örömömre szolgál, hogy a Kecskeméti Fotókör tagja lehetek. Lelkes amatőr fotósként tudásomat könyvekből merítem, illetve tapasztalatokkal fűszerezem. Kedvenc témáim közé tartozik a természet, az emberi érzések, hangulatok és pillanatok, illetve Kecskemét.

Nem szeretem a beállított képeket, én az őszinte fotókat kedvelem, amikor a fotóim helyettem beszélnek. Az volt a legnagyobb elismerés számomra, amikor egy édesapa könnye kicsordult, amikor megmutattam neki a róluk készült családi fotókat. Kecskeméti amatőr fotósként örömteli kötelességemnek érzem megmutatni a szülővárosom szép és különleges arcát.

Mottóm: „Semmi sem lehetetlen, csak akarni kell.”

Honlap: http://www.BorsosSzilard.hu

Fotós elismerések:

2012. január Indafotó: a 3. hét legjobb indás fotói
2012. szeptember 6. baon.hu: A nap képei: karnyújtásnyira a természet
2012. október Varázslatos Magyarország 11. hely
2013. október 22. Kecskeméti Fotókör kiállítása, Kecskemét
2014. július 29. National Geographic Magazin: A nap képe (Aranyhíd)
2015. február 13. Kecskeméti Fotókör kiállítása, Kiskunfélegyháza
2015. március 31. „Kecskemét, a szülővárosom” fotókiállítás Kecskeméten, (megnyitó: Király László György, köszöntő: Nagy Krisztián)