Tájékoztatjuk az "EU legislation on cookies" törvény értelmében, hogy az oldal kizárólag a működéséhez cookie-kat használhat, amely semmi személyes információt nem továbbít! 

Kecskeméti Fotókör

A képen azt is nézd, amit nem látsz!

Dudás Mihály

"Velem egyidős humoristától: „Hanyas vagy, 47-es?”
Általános iskolát Bácsbokodon, középiskolát Bp-en végeztem. Felsőfokú műszaki okleveleket Esztergomban, Pécset és Nyíregyházán szereztem. Családalapításom óta, 1973-tól élek Kecskeméten.
A múlt ezredben, PAJTÁS géppel kezdtem emlékképeket készíteni. Később FED-2, ZENIT-TTL, PRAKTICA-LTL, Nicon F-80 tipusú, filmes gépekkel folytattam. Tizenkettő évvel ezelőtt (2005.) egy Canon 400 D -vel, majd Canon 100D -vel, jelenleg Canon 70D tip. digitális fényképezőgéppel, többnyire a magam szórakoztatására mindent rögzítek (ha a kamera nálam van...), ami megmozgatja fantáziámat, de első sorban természetfotókat készítek. Azt gondoltam, hogy már jók az alkotásaim, ezért egy-két természetfotós pályázatra elküldtem a jobbakat. Több ezer, még jobb kép között labdába sem rúgtam. Eddig a legnagyobb sikerem: a bonyhádi VM Művelődési Központ által 2017-ben kiírt XV. Tarka Fotópályázatot tartom, ahol díjat ugyan nem kaptam, de a beküldött 10 db képem közül 6 db a falra került.
Úgy gondolom, hogy a helyszíni rögzítésekben már önképzéssel jó közepes vagyok, de az utómunka nálam még gyerekcipőben jár. Ebben az évben (2017.) azért csatlakoztam a Kecskeméti Fotókörhöz, hogy a tapasztaltabbaktól tanuljak, s a hátra lévő 30 év során - saját magam megelégedésére - egyre nagyobb „fotós cipőt” viselhessek.

Elérhetőség:

https://www.facebook.com/mihaly.dudas.47