Tájékoztatjuk az "EU legislation on cookies" törvény értelmében, hogy az oldal kizárólag a működéséhez cookie-kat használhat, amely semmi személyes információt nem továbbít! 

Kecskeméti Fotókör

A képen azt is nézd, amit nem látsz!

Imrefi Anna

58-as születésű vagyok. Gyerekkoromban Kunszentmiklóson éltem. 73-ban lettem kollégista Kecskeméten és a Bányai Júlia Gimnáziumban tanulója, 50 éves fejjel még beültem a Tanítóképző Főiskola padjaiba is egy rövid időre.
A közte eltelt években a család, gyerekeim nevelése és a mindenkori munkám töltötte ki az életem. 2017-ben gyermeknevelőként mentem nyugdíjba. A labor és könyvtári munkámnak nem volt köze a fotózáshoz. Mindig szerettem megörökíteni a különböző pillanatokat, hangulatot, tárgyat így lelkes amatőrként sok tájkép, gyerekfotó készült az évek alatt.
Bölcsödei gyermeknevelőként szülői kérésre készítettem „Bölcsödei életképek” címmel fénykép sorozatokat ami bemutatta, hogy hogyan is telik a nap a hét a hónap amikor anya és apa nincs ott. Ezeket képeket mint útravalót és emléket ajándékba kapták a gyerekek. Nincs fotós végzettségem és a technikai kihívásokkal is nehezen küzdök meg, a felszerelésem is egyszerű de lelkes és nyitott vagyok az új ismeretekre, tudásra. 2018-ban kapcsolódtam be a Kecskeméti Fotókör életébe, itt lehetőség van az ismeretek bővítésére, ötletek átadására. Én eddig a természetes színeket szerettem a képeimnél de elismerem hogy változik a világ, fejlődni kell és a photoshop és egyéb technikák fokozzák a kívánt hatás elérését egy-egy képnél.